fbpx

Seethegood.app-sivuston tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste on laadittu 24.4.2020

Rekisterinpitäjä

Positive Learning Oy
Lapinlahdenkatu 16, Maria01
00180 Helsinki
hello@positive.fi
www.positive.fi

Tätä sivustoa ylläpitää Positive Learning Oy (y-tunnus: 2891546-4) (“Positive”, “me”). Positive on suomalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa työkaluja opettajille positiivisen oppimisen menetelmälle. Seethegood.app-verkkosivusto on tarkoitettu tietolähteeksi, ja se sisältää tietoa tarjoamistamme palveluista, tarjoaa mahdollisuuden tilata uutiskirjeemme sekä rekisteröityä verkkopalvelumme käyttäjäksi.

Yleiset ehdot

Positive tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot ja palvelut, edellyttäen, että hyväksyt nämä käyttöehdot. Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen online-palveluidemme käyttöä. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä verkkopalveluitamme.

Kaikkiin verkkopalveluihimme linkitettyihin toiminnallisuuksiin sovelletaan myös erillisiä käyttöehtoja. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa [[täältä]]. Varaamme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä muutosten julkaisemisen jälkeen, hyväksyt muutokset.

Näiden käyttöehtojen lisäksi verkkokaupan käyttöehdot ovat voimassa, kun ostat tuotteita verkkokaupastamme. Jos näiden käyttöehtojen ja verkkokaupan ehtojen välillä on ristiriitaa, nämä käyttöehdot ovat etusijalla.

Vastuut

Positive ei takaa verkkosivujensa keskeytymätöntä tai virheetöntä toimintaa. Positive ei ole vastuussa mistään suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka aiheutuvat tämän verkkosivuston käytöstä tai sen käyttämättömyydestä, tai kaikista siihen liittyvistä vahingoista.

Tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet

Tällä verkkosivustolla saatavilla olevaa materiaalia ei saa muokata millään tavalla, jäljentää, näyttää julkisesti, jakaa tai käyttää millään muulla tavalla julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin ilman Positiven kirjallista lupaa. Tällä verkkosivustolla saatavilla olevan materiaalin käyttö muihin tarkoituksiin muilla verkkosivustoilla tai verkkoyhteydessä olevassa tietokoneympäristössä on kielletty.

Oikeudet tämän verkkosivuston materiaaliin – mukaan lukien tekijänoikeudet – omistaa Positive. Positive-yrityksen nimi on myös tavaramerkki. Positive- tai See the Good! -logoa ei saa käyttää missään ilman Positiven lupaa.

Lehdistötiedotteiden, hinnastojen ja muiden julkisuuteen tarkoitettujen asiakirjojen käyttö on sallittua edellyttäen, että tietolähde mainitaan asiayhteydessä.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin, seethegood.app-verkkosivustoon tai sen sisältöön tai niihin liittyviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia. Tällaiset riidat ratkaistaan ​​Helsingin käräjäoikeudessa.

Tietosuojakäytäntö

Tämä osio selittää kuinka käytämme sinusta keräämiämme henkilötietoja, kun käytät www.seethegood.app-verkkosivustoa tai tilaat uutiskirjeemme.

Milloin ja miksi käsittelemme käyttäjien henkilötietoja tai muita yksilöiviä tietoja

Saatamme käsitellä henkilötietoja tai muita yksilöiviä tietoja, kun:

  • käytät verkkosivustoamme ja palveluitamme (automaattisesti kerätyt tiedot, kuten IP-osoite ja evästeet);
  • tilaat uutiskirjeemme (sähköpostisi antaminen tarkoittaa markkinointiviestintämme vastaanottamisen hyväksymistä).

Käytämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen;
  • Teknisen ja käyttäjätuen tarjoaminen;
  • Viestintä tuotteistamme ja palveluistamme (mukaan lukien suoramarkkinointi);
  • Tilastolliset analyysit;
  • Sinun ja Positiven oikeuksien ja velvollisuuksien täyttäminen;
  • Turvallisuuden, tuotteiden ja palveluiden parantaminen ja kehittäminen
  • Petollisten toimien estäminen;
  • Verkkosivustomme toimivuuden ja turvallisuuden kehittäminen;
  • Lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen;
  • Laittoman tai loukkaavan sisällön jakamisen estäminen tai kieltäminen.

Mitä henkilötietoja tai yksilöiviä tietoja käsittelemme

Edellälueteltuja tarkoituksia varten Positive käsittelee seuraavia tietoja:

  • Antamasi sähköpostiosoite;
  • Tiedot verkkosivuston käytöstä;
  • Tietueet, jotka luodaan automaattisesti, kun käyt online-palveluissamme, kuten IP-osoite, liikenteen lähde, vieraillut sivut, käytetyt linkit ja ominaisuudet, katsottu tai pyydetty sisältö, laitetiedot, selain tai sovellustyyppi ja käyttöajat.

Tietojen käsittelyn oikeusperuste

Kuten edellä on selitetty, käsittelemme tietojasi verkkosivustomme toiminnan mahdollistamiseksi, sen parantamiseksi ja kehittämiseksi sekä yhteydenottoon, markkinoinnin ja tutkimuksen suorittamiseen sekä raporttien luomiseen sisäiseen käyttöön.

Käsittelyoikeus perustuu siihen, mihin tarkoitukseen käytämme tietoja. Näitä ovat:

  • Positiven oikeutettu etu;
  • Antamasi suostumus;
  • Lakisääteiset velvoitteet.

Kun päätämme käyttää tietojasi oikeutettujen etujemme perusteella, punnitsemme omia etujamme suhteessa yksityisyysoikeuteesi ja muun muassa käyttää anonymisoituja tietoja aina, kun se on mahdollista.

Sähköpostisi antaminen tarkoittaa markkinointiviestintämme vastaanottamisen hyväksymistä. Voit peruuttaa markkinointiviestinnän vastaanottamisen milloin tahansa alla kuvatulla tavalla.

Tiedon siirto tai eteenpäinjakaminen

Emme jaa henkilötietojasi muuten kuin alla kuvatuilla tavoilla:

Saatamme käyttää ulkopuolisia yrityksiä tai yksityishenkilöitä suorittamaan tehtäviä puolestamme. Näillä kolmansilla osapuolilla voi olla pääsy henkilötietoihisi.
Voimme luovuttaa tietojasi sovellettavan lain sallimin tai edellyttämin tavoin.

Henkilötiedot on suojattu Euroopan unionissa tietosuojalailla, mutta muut maat eivät välttämättä suojaa henkilötietojasi samalla tavalla.

Verkkosivustomme ja osa sovelluksistamme tai palveluistamme tai niiden osia voidaan myös isännöidä Yhdysvalloissa tai muuten ETA:n (mikä tarkoittaa kaikkia EU-maita sekä Norja, Islanti ja Liechtenstein) (”ETA”) ulkopuolella, ja tämä tarkoittaa, että voimme siirtää kaikki henkilötiedot, jotka olet toimittanut ETA:n ulkopuolelle, Yhdysvaltoihin tai muille ETA:n ulkopuolisille alueille.

Voimme käyttää ETA:n ulkopuolella sijaitsevia palveluntarjoajia auttamaan meitä tarjoamaan verkkosivustomme sinulle, ja tämä tarkoittaa, että voimme siirtää tietojasi ETA:n ulkopuolisille palveluntarjoajille verkkosivustomme tarjoamiseksi.

Voimme myös antaa henkilötietojasi mainostajille ja/tai yhteistyökumppaneille.

Pyrimme varmistamaan, että kun palveluntarjoajamme siirtävät tietojasi ETA:n ulkopuolelle, asianmukaiset valvontatoimenpiteet suojaavat kyseiset tiedot sovellettavien tietosuojalakien ja -määräysten mukaisesti. Kussakin tapauksessa tällaiset siirrot suoritetaan GDPR:n vaatimusten mukaisesti ja ne voivat perustua Euroopan komission vakiomallilausekkeiden käyttöön henkilötietojen siirtoon ETA: n ulkopuolelle.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Käsittelemiämme henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin, ellei sovellettava paikallinen laki edellytä pidempää säilyttämistä tai jos meillä on laillinen ja laillinen tarkoitus tehdä niin. Kun henkilötietoja ei enää tarvita, tuhoamme kaikki hallussamme olevat tiedot kohtuullisessa ajassa. Henkilötietosi voidaan myös tuhota pyynnöstäsi, paitsi jos pyyntöhetkellä voimassa oleva laki ei estä tällaisten tietojen poistamista.

Evästeet

Voit tutustua evästekäytäntöömme [[täällä]].

Sinun oikeutesi rekisteröitynä

Rekisteröitynä sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen:

Oikeus tarkistaa, mitä tietojasi käytämme. Sinulla on oikeus tarkistaa, mitä keräämiämme henkilötietoja käytämme. Jos haluat saada kopion tällaisista henkilötiedoista, lähetä meille sähköpostia käyttämällä rekisterinpitäjän yhteystietoja. Voimme veloittaa pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus oikaisuun. Jos henkilötietosi muuttuvat tai jos huomaat henkilötietojesi olevan epätarkkoja, voit korjata, päivittää tai poistaa epätarkkuuksia tekemällä muutoksen ottamalla meihin yhteyttä.

Oikeus tulla unohdetuksi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn ja vaatia meitä poistamaan suostumuksesi perusteella käsittelemämme tiedot. Säilytämme ja käytämme tällaisia ​​tietoja vain, jos meillä on siihen laillinen ja laillinen tarkoitus, esim. noudattamaan lakisääteisiä velvoitteitamme tai ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet. Sinulla on myös oikeus saada meidät poistamaan henkilötietosi, jos (a) tällaisia ​​tietoja ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai käsitelty, (b) meillä ei ole perusteltua syytä käsitellä henkilötietojasi tai (c) henkilötietojasi on muutoin käsitelty lainvastaisesti. Jos haluat poistaa henkilötietosi, lähetä meille sähköpostia alla olevien yhteystietojen avulla.

Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi silloin, kun odotat vastaustamme pyyntöösi päästä käsiksi tietoihisi tai poistaa ne.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja halutessasi siirtää tietosi toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista.

Oikeus tehdä valitus. Jos sinusta tuntuu, että käsittelemme henkilötietojasi GDPR: n vastaisesti tai et ole tyytyväinen jostain muusta syystä, lähetä meille sähköpostia käyttämällä rekisterinpitäjän yhteystietoja. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojakäytännöistämme, ota meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: hello@positive.fi
Postitse: Positive Learning Oy, Maria01, Lapinlahdenkatu 16, 00180 HELSINKI